top of page
  • Marije Passos

EVOOSOMMELIER 2.0

Een nieuwe look en visie na 7 jaar evoosommelier.com

Tijd vliegt en zo ook het heimwee gevoel naar Nederland. de website was eigenlijk altijd bedoelt om mensen in nederland iets mee te geven over olijfolie. Ook toen ik de grens overging om mijn liefde voor het olijfboeren te ontwikkelen bleef deze tweede "brand" iets om af en toe eens naar nederland toe te gaan. Maar mijn liefde voor Portugal en ook mijn vakkennis blijkt gelukkig ook hier in Portugal van waarde te zijn. Dus al een hele lange tijd speel ik met het idee dat de site anders moet. Een internationaal punt om mensen zoals ik zichtbaar te maken.


En zo gezegd, zo gedaan op een regenachtige Portugese dag.


EVOOSOMMELIER is dus hét platform waar je verschillende sommeliers kunt vinden in de verschillende landen waar zij actief zijn. Een kleine database met algemene informatie over Extra Vergine Olijfolie en hopelijk waar meer mensen zoals ik af en toe wat leuks gaan schrijven over ons vak.


Ik wil geen onderwijs instituut worden, ook wil ik geen adviesorgaan worden over welke olijfolie of sommelier cursus de beste is. Hier vind je een ingang tot onze wereld en contact met enkele geweldige olijfolie sommeliers die de wereld rijk is.


Wie weet bloeit het uit tot iets anders maar voor nu is dit de weg die ik wil inslaan.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page