• Marije

Pan y Vino Den Haag

Updated: Jan 23


Dat Den Haag een supergoed uitgaansgebied is geworden wist ik al. Super eetgelegenheden en fijne plekken om een drankje te doen. Ook olijfolie behoort tot één van de belangrijke elementen van een goede avond eten. Helaas weten te weinig mensen nog dat de keuze van een EVOO op een gerecht echt verschil maakt! Al tijden was ik op zoek naar een te gekke plek in Den Haag om wat te kunnen laten zien van de olijfolie cultuur van Spanje en Portugal en EINDELIJK is de perfecte plek daar, in hartje centrum welteverstaan.

PANYVINO Wine & Foodbar hebben gerechtjes geïnspireerd op de Spaanse & Portugese keuken. Bestel een goed glas wijn uit Spanje of Portugal zet de tafel vol met lekkere gerechtjes en waan je even op vakantie.

Ik ben vereerd dat ik aldaar een mooie Spaans/Portugese olijfolie tasting mag geven. En ben dan ook volledig losgegaan en direct alle superproducenten ingeschakeld en de meest bijzondere olijfoliën uit Spanje en Portugal ingevlogen voor deze proeverij!!!

Ik kan niet wachten om deze tasting te geven omdat er oliën tussen zitten die ik zelf ook nog niet ken en al zo lang naar uitkijk om te mogen proeven.

Voor wie zich nog niet heeft aangemeld: DOEN! Vrijdag 29 September om 20.00 uur.

22.50 euro per persoon en dat is inclusief wat lekkere hapjes en wijntje na de tasting.

Tevens is Projectsis aanwezig met hun te gekke producten uit Spanje en Portugal om jezelf verder te verwennen met gaaf keukenwaar of andere geweldige accessoires!! Must do dus!

Aanmelden via info@panyvino.nl

Pan Y Vino Brasserie & Tapasbar Spui 450 2511 BZ Den Haag 070 214 6797 info@panyvino.nl ma t/m zo van 09:00 – 22:00


143 views

© 2018 by Marije Passos -  Privacy Statement  -  Algemene voorwaarden workshops