• Marije

Nederland here I come...again


Van 8 tot 16 Juni ben ik weer even in Nederland. Uiteraard weer beschikbaar voor de nodige proeverijen, tips, tastings en meer!

9 Juni om 18.00 uur ga ik weer op de Portugese toer bij Alma Lusa. Leer naast Portugese wijnen ook alles over de Portugese olijfolie. Uiteraard kun je enkele bijzondere flessen met korting aanschaffen.

Inschrijven kan hier

14 Juni om 19.00 uur staat alvast een olijfolie workshop vast bij Olives & More in Amsterdam. Ik heb weer leuke nieuwtjes en zoals altijd van Olives & More 10% korting bij aanschaf van dat (h)eerlijke goud.

Inschrijven kan hier

Meer nieuws over mijn agenda volgt snel!

#olijfolie #tasting #proeverij #nederland

91 views

© 2018 by Marije Passos -  Privacy Statement  -  Algemene voorwaarden workshops