• Marije

15 - 22 September Olijfolie proeverijen

Het is even geleden dat ik iets georganiseerd heb, maar uiteraard met een goede reden. Een kleine drie maanden geleden hebben we onze eigen olijfolie brasserie geopend in Coimbra, Portugal. We leren toeristen en Portugezen over de kracht van een lekkere olijfolie. Alle gerechten hebben een specifieke olie om de smaak te versterken. Een kleine droom van ons om kwaliteit naar het grote publiek te brengen. Het gaat boven verwachting maar we ervaren ook dingen die we eigenlijk niet hadden zien aankomen. We lopen vooral aan tegen de hedendaagse eetcultuur. Mensen nemen niet meer de tijd om even rustig en gezellig te gaan eten, alles moet snel tegenwoordig. Dus een uitgebreid praatje over goede olijfolie zit er niet altijd even in, helaas... Reden genoeg dus om weer lekker naar Nederland te komen voor leuke workshops met fantastische deelnemers. Heb jij zin in een gezellige avond proeven en leren over het groene goud?

Image by @projectsis

De agenda:

16 September avond: Den Haag, Piet Heinstraat 57 bij Michelle.

22.50 euro per persoon. Inschrijven klik hier

21 September avond : Amsterdam, Pretoriusstraat 68D, Olives & More

22.50 euro per persoon, Inschrijven klik hier

Verder heb ik dagen beschikbaar voor eventuele winkels/gourmet shops/prive-feesten/cursussen op 17,18 & 20 September Neem snel contact op voor deelname of interesse.

Image by @projectsis

50 views0 comments

Recent Posts

See All