• Marije

Zwangerschapsverlof


Een hectische periode achter de rug. In Oktober zijn we definitief vertrokken naar Portugal om dicht bij onze eigen olijven te zijn en bovenal dicht bij meer kennis en kunde. In November hebben we geoogst met mooie bekroning op mijn werk, extra vergine kwaliteit olie. Vervolgens even een pauze ingelast om dan eindelijk op 25 Januari mijn dochtertje te mogen verwelkomen. Precies de week dat de Grazia mijn interview publiceerde. Over slechte timing gesproken ;-) Helaas is het herstel iets langzamer vanwege een keizersnee maar we maken het supergoed. Vanaf April zal ik starten met workshops. Voor iedereen die wat langer heeft moeten wachten: Sorry, maar ik maak het zeker goed met hele gave nieuwe olien en informatie!

#Portugal #Grazia #workshops

17 views

© 2018 by Marije Passos -  Privacy Statement  -  Algemene voorwaarden workshops